Кои са големите победители ще стане ясно в специалното излъчване

...
 Кои са големите победители ще стане ясно в специалното излъчване
Коментари Харесай

Бляскавата церемония за връчване на Наградите на Фондация „Стоян Камбарев“ по БНТ

 Кои са огромните спечелили ще стане ясно в специфичното лъчение на звездната Церемония на 16-и май, единствено по Българска национална телевизия от 23.25 часа. Зрителите на Националната телевизия ще се насладят на приказност от музика, магия, кино и незабравим гений, събрала на едно място холивудски звезди, представители на културния, бизнес и политически хайлайф.

 

Водещ на 15-а Официална Церемония по връчването на паметните към този момент награди на Фондация „ Стоян Камбарев “ по традиция бе правилният другар и част от фамилията на фондацията – Ники Кънчев.

 

Звездните музикални осъществявания на поп-звездата Любо Киров, младите гении от Бон-Бон Богомила и Алина и магично огнено шоу изнесено от един от героите на вечерта Старбой Айвън ще спрат дъха на феновете На сцената изгря и номинираният за най-престижната премия за изкуство в България ангелогласният музикант Лъчезар Кацарски.

 

Най-значимото културно събитие за млади гении се организира при голям интерес, а залата бе претъпкана от посетители и актьори, които с боязън чакаха да узнаят имената на спечелилите. В Церемонията участваха Почетният ръководител на Фондацията- президентът Петър Стоянов, както и Почетния член президентът Росен Плевнелиев и очарователната му съпруга Деси Банова, дългогодишният кмет на  София Йорданка Фандъкова, заместител министъра на културата-известният композитор и музикант Виктор Стоянов и банкерът Левон Харпанцумян.

 

Награди връчиха и всеотдайните благодетели на Фондацията, измежду които Нели Беширова, Николай Неделчев, Тихомир Трифонов.

Холивудският продуцент Фил Рот, маестро Йордан Камджалов, Алек Алексиев, Енчо Кирязов, Йосиф Камбарев и Биляна Генова-директор на направление „ Култура, спорт и юношески действия “ също зарадваха гениите с награди. Борислав Вангеев-главен шеф Корпоративно банкиране и член на УС на УниКредит Булбанк връчи Специална премия. 

 

Зрителите ще станат очевидци и ще чуят вдъхновяващите видео-послания на Великият илюзионист Ханс Клок, който се включи извънредно и напълно изненадващо в Церемонията, както и на шефа на Културния институт в Рим Илия Лозанов.

 

За пети следващ път бе връчена и НАГРАДАТА ЗА КИНО 355 от Холивудската звезда Гари Стреч и Деси Тенекеджиева, които дадоха и 15 000 лева премия за идващия план на спечелилия. Името му феновете ще схванат на 16-и май, в 23.25 по Българска национална телевизия.  Публиката в залата с голям интерес изгледа предпремиерите на пет-минутните ленти и избрах своя любимец измежду финалистите Теодора Чингарова и Джулия Пъстракова.

 

Наградата за Полет в Изкуството, носеща името на незабравимия сценичен режисьор Стоян Камбарев, се утвърди като най-сериозният и мечтан приз за млади създатели у нас. Кой от определените от авторитетно  жури спечелили в разнообразни области – Старбой Айвън, Изабел Овчарова – Изи, Маргарита Стойкова, Лъчезар Кацарски и Невелин Иванов - Нево, сграбчи бронзова статуетка на Кольо Карамфилов и увеличеният на               10 000 лв. финансов бонус и и какви специфични награди получиха всички млади създатели, феновете на Българска национална телевизия ще научат в четвъртък на 16-и май.

 

Церемонията за връчване на Наградите на Фондация „ Стоян Камбарев “ се реализира с формалната поддръжката на Министерството на Културата, Столична Община и Национален Филмов Център, с генералното партньорство на УниКредит Булбанк, Abilico, Разсадник НАНОВСКИ и БОН МАРИН, с поддръжката на IDEAcomm,  Технополис и MERCI и с партньорството на Гранд Хотел София, BLACK Sea Film, MAGIC SHOP, BUFO Филм и ТВ студиос, VIP Security, винарска маза Домейн Бойар, Перно Рикар България, ядки Rois и изворна вода RILANA.

 

Официални медийни сътрудници на церемонията са Българска национална телевизия, БНР, Българска телеграфна агенция, Dir.bg, Impressio.bg, DARIK радио, BG radio, Blitz.bg, Dromomania, Епицентър, Woman.bg, HiLife и списанията EVA и Grazia. Продуцент е NOVA film - компанията на Деси Тенекеджиева.

 

 

Абонирайте се и последвайте Фондация „ Стоян Камбарев “

 

YouTube -  https://www.youtube.com/channel/UCFcLUn9OufLfoK6AryhU8aQ

Instagram - https://www.instagram.com/kambarevfoundation/

FB - https://www.facebook.com/foundation.stoyan.kambarev/

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР